Skip Navigation or Skip to Content

Wat wil je doen?

Ik wil zorgen dat iedereen gewoon kan meedoen

Wil je ook bijdragen aan een samenleving waarin iedereen gewoon kan meedoen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze website is bedoeld om je op weg te helpen.

Veel organisaties, groot en klein, zijn hiermee bezig. We kunnen hierin veel van en met elkaar leren.

Op deze site lees je ervaringen. Van bijzondere samenwerkingen, innovatie oplossingen, en nieuwe zienswijzen. Deze verhalen zijn er niet alleen ter inspiratie, maar geven je ook praktische tips. Om de volgende stap te zetten. Zodat jij in jouw organisatie, binnen of buiten de zorg, ook een bijdrage kan leveren.

Stap 1: bedenk waarmee jij mee aan de slag wil

Er zijn veel manieren waarop jij nu aan de slag kan. Het kan helpen om vooraf te bedenken waarop jij je focus eerst gaat leggen. De verhalen op deze site zijn daarom ingedeeld in thema’s: leef, werk en leer. Bekijk de thema’s om een beeld te krijgen.

Stap 2: leer van anderen die je voorgingen

Leer van ervaringen: lees de verhalen, bezoek de websites en bekijk de video’s. Laat je inspireren door de verschillende mensen en organisaties die bezig zijn met meedoen.

Stap 3: zet de volgende stap

Wil jij een initiatief dat op deze site staat ook in jouw organisatie uitvoeren? Zet dan direct de volgende stap. Bij ieder verhaal staat een praktische tip. Een telefoonnummer dat je kan bellen. Een mailadres waar je een startpakket kan opvragen. Of een netwerk waar je je met een druk op de knop bij kan aansluiten. Zet die stap vandaag!

Terug naar boven