Skip Navigation or Skip to Content

Amarant

Amarant: Nieuwe dingen leren op je werk

‘Wat doe je voor werk?’ Die vraag krijg je zo vaak. Werk is belangrijk voor mensen. En daarin word je het liefst uitgedaagd, zodat je iedere dag iets nieuws leert. Daarom kunnen collega’s van de Kringloper die daar via zorgorganisatie Amarant werken nu de opleiding Assistent Logistiek volgen. En daar krijg je ook gewoon een officieel diploma voor.

Leren | Amarant

Iedereen in Roosendaal kent kringloopwinkel de Kringloper. Het is er altijd netjes en iedere medewerker die je spreekt heeft verstand van zaken. Veel collega’s die hier via Amarant werken, volgen de opleiding Assistent Logistiek. Dit duurt anderhalf jaar. Werken bij de Kringloper is dus meer dan dagbesteding: het is een belangrijke baan waar je ook nog een erkend diploma kunt halen. Zo’n opleiding is best spannend, maar het goede gevoel dat je ervoor terugkrijgt is goud waard.

Persoonlijke ontwikkeling voor iedereen

Amarant biedt mensen naast deze logistieke opleiding ook certificerende opleidingen in veiligheid (SWB) en horeca. Deze opleidingen worden gegeven door trainers van het eigen leercentrum van Amarant en begeleid door begeleiders op de werkvloer. Hun oproep aan andere organisaties: ga ook aan de slag om binnen dagbestedingslocaties de ontwikkeling van mensen én succeservaringen (diploma of certificaat) een plek te geven.

Over Amarant

Amarant helpt mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel hun vaardigheden te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen. Alles om hun welzijn en geluk voorop te zetten. Al heel wat jaren werken Stichting De Kringloper en Amarant samen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt stap voor stap te laten groeien. Een erkende brancheopleiding sluit daar perfect bij aan.

Gewoon eens praten?

Bel of mail:

Amarant

Tel: 088 - 61 15 333

E-mail: info@amarant.nl

Terug naar boven