Skip Navigation or Skip to Content

Social label

Social Label: Zij ontwerpen hun eigen werk

17 topontwerpers, 14 werkplaatsen en een groep enthousiaste makers. Breng dit alles bij elkaar en je krijgt ontzettend veel goede, stijlvolle ideeën die werkelijkheid worden. Dat is Social label. Hier maken mensen hun eigen werk en geven ze zelf vorm aan de manier waarop zij dat doen. Een economie zonder zijlijn, want iedereen kan meedoen.

Werken | Stichting Social label

Meedoen met wat voor anderen gewoon is, nieuwe dingen leren, een eigen inkomen verdienen. Dat wil iedereen. En dat merk je pas echt als je geen werk (meer) hebt omdat de standaard banen voor jou geen ruimte bieden. Social label ontwikkelt daarom voor werkplaatsen een concrete productlijn in samenwerking met een ontwerper of kunstenaar. Zoals Piet Hein Eek, Haiko Meijer, Dick van Hoff, Edwin Vollebergh, Borre Akkersdijk en Kiki van Eijk.

Toffe designerproducten van ongewone waarde

Stichting Social label wil meer dan alleen mooie producten maken voor publiek. De stichting bouwt daarnaast een podium waar iedereen vol trots zichzelf en zijn of haar talent kan delen. Bijvoorbeeld met events, exposities, op de webshop en in het Werkwarenhuis in Den Bosch. Via de producten vertelt Social label zo het verhaal van de makers aan het publiek. De designerproducten waar iedereen hard aan werkt geven daarmee nieuwe kansen aan kwetsbare groepen. Zo kan de economie er dus óók uitzien.

Over Stichting Social label

Stichting Social label is opgericht door ontwerpers Petra Janssen (Studio Boot) en Simone Kramer (C-mone). Zij ontwerpen design met betekenis, waardoor mensen aan de zijlijn meedoen en trots ontlenen aan de mooie producten die zij maken. Social label is een groeiende beweging van mensen die streven naar een sociaal duurzame, inclusieve economie waar niemand aan de zijlijn staat. Haak jij bij die groei aan?

Gewoon eens praten?

Bel of mail:

Petra Jansen en Simone Kramer

Tel: 06 10 85 21 86

Terug naar boven